Kort om MinReklame

MinReklame har siden 2002 gjort de husstandsomdelte tilbudsaviser og kataloger tilgængelige på internettet og i 2011 kom de første app versioner. Via MinReklame.dk og vores apps har du derfor altid let og bekvemt adgang til butikkernes gode tilbud døgnet rundt.

Allerede fra fredag morgen er de fleste af weekendens tilbudsaviser samt kataloger tilgængelige på MinReklame.dk og i vores apps og resten er tilgængelig fredag aften. Det har vi gjort for at du i god tid kan planlægge næste uges indkøb.

Uanset om du skal planlægge ugens indkøb, leder efter et godt tilbud, skal foretage et større køb eller bare gerne vil læse en tilbudsavis eller et katalog du ikke automatisk modtager i din husstand, kan MinReklame hjælpe dig. Og er du tilmeldt "Reklamer - Nej tak" er MinReklame.dk en god måde at finde de gode tilbud, når du har behov for det.

MinReklames hjemmeside

På MinReklame.dk kan du læse de husstandsomdelte reklamer nemt og bekvemt. Du kan bruge vores søgefunktion, hvis du leder efter et bestemt tilbud. Under hver tilbudsavis kan du finde adresserne på butikkerne, så du nemt kan finde nærmeste butik.

Tilbudsavis app

Du kan også læse og søge i de husstandsomdelte tilbudsaviser og kataloger via MinReklames populære tilbudsavis app. Vores tilbudsavis app har også ekstra funktioner. Du kan f.eks. vælge dine favoritter og derved let finde tilbudsaviserne fra dine favoritbutikker. Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores apps, så hold øje med vores opdateringer.

Klik her for at se hvilke mobiltelefoner og tablets du lige nu kan hente MinReklames tilbudsavis app til.

Tilmeld nyhedsbrev og få overblik over de nyeste tilbudsaviser

Hvis du gerne vil modtage en e-mail når de nye tilbudsaviser er kommet, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev. Vi udsender det fredag aften og natten til onsdag, dvs. når hhv. ugeaviserne og tilbudsaviserne med weekendtilbud er kommet på MinReklame. Når du er tilmeldt, kan du vælge hvilke butikkers tilbudsaviser du gerne vil høre om i dit nyhedsbrev. Dermed modtager du kun de tilbudsaviser, der er relevante for dig.

Klik her for at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

MinReklame facebook side

På MinReklames facebook side får du sparetips, gode tilbud, opskrifter og meget mere. Det er også her du kan følge med i vores konkurrencer samt får løbende nyheder om MinReklame.

Klik her for at ”syntes godt om” vores facebook side.

Ris, ros, spørgsmål og ideer

Har du spørgsmål, ideer eller andet du gerne vil dele med os, er du altid velkommen til at kontakte os på info@minreklame.dk. Vi behandler alle henvendelser hurtigst muligt og sætter stor pris på gode forslag eller information om butikker du synes vi mangler.

Klik her for at læse vores persondatapolitik.

Klik her for at læse vores cookiepolitik.